Om Blue IT

Hvem er vi?

Blue IT er IT-Specialister, vi har som mål at hjælpe vores kunder med at gøre It simpelt og gennemskueligt. Vores fokus er at optimere og drifte IT-infrastruktur, ved at bruge de ressourcer der er tilgængelig for jer bedst muligt, derved skaber Blue IT den størst mulige værdi.

Hvordan arbejder vi?

I Blue IT arbejder vi på at optimere og forbedre din forretning med tilpassede IT-løsninger der skaber værdi, giver tryghed og stabilitet.
Vi levere IT-løsninger, der er med til at du som kunde opnår dine mål. Vi har et ønske om, at du skal kunne holde fokus på det du brænder for, så gør vi det vi er bedst til og brænder for. Vi betragter os selv som en del af vores kunders forretning, har vores kunde en udfordring, så har vi en udfordring og den er først løst når alle er tilfredse.

Den korte historie om Blue IT.

Selskabet Blue IT ApS blev stiftet i 2016, forinden dette kørte virksomheden som enkeltmandsvirksomhed under andet navn, firmaet blev drevet og opbygget af Chris Sylvester der allerede på dette tidspunkt havde mange års erfaring med opbygning og drift af datacenter i stor skala. I en årrække arbejdede Chris både som fuldtids IT-konsulent og iværksætter på sidelinjen. Den tidligere lille enkeltmandsvirksomhed voksede sig større og opgaverne blev tilsvarende mere krævende. I 2016 indså Chris at hans virksomhed havde en plads i markedet, derfor stiftede Chris Blue IT ApS. Kort tid efter stiftelsen af Blue IT, bliver der behov for mere arbejdskraft og i 2017 bliver Brian Nonbo partner i Blue IT ApS. Siden 2017 er det gået rigtig godt og vi er yderst taknemmelige over, hvad vi har opnået og opbygget. Blue IT ApS har formået at levere ydmyge regnskaber, men pæne tal fra dag et.

Leverandør og Partner.

For at levere professionelle løsninger og stærke produkter til vores kunder, er det vigtigt at have de rigtige samarbejdspartnere og leverandører. Vi har nøje udvalgt vores for at kunne tilbyde en høj drift stabilitet og sikkerhed for vores kunder. Blue IT ønsker samtidig at modsvare din virksomheds specifikke behov og krav, derfor går vi også meget op i, at vores medarbejder bliver certificeret og gennemføre kurser løbende.
Herunder et lille udsnit af dem vi samarbejder med.