Netværk

Et godt netværk er gået fra at være et godt aktiv, til en essentiel del af forretningen.  Samtidig er netværk blevet et stort område med mange elemeter der kræver stor viden at håndtere.

Vi tilbyder både rådgivning, levering, drift og overvågning af netværksløsninger.

Lokalt netværk

Det kablede netværk er rygraden din infrastruktur. Den binder alt andet sammen, alt fra din lokale computer eller telefon, til internettet. Der findes mange teknologier til at stabilisere netværket, og især her kan man overse nødvendigheden af redundans.

Et andet overset element er kvaliteten af kablerne

WIFI – Trådløst

Teknologien har flyttet sig rigtig meget de senere år, og det er et punkt hvor man kun kan få opgraderet for sent. Vi tilbyder Site-survej’s hvor vi med vores udstyr foretager en komplet måling og laver udregninger på den mest optimale placering af de trådløse enheder. En sådan rapport vil afspejle om det nuværende udstyr er nok til at sikre stabil drift, eller om en investering er nødvendig.

Også ved trådløse netværk er det nødvendigt at tænkte redundans hvis virksomhedens produktion er afhængig.

 

WAN – Internet forbindelser

Det kan være rigtig svært at gennemskue, krav, teknologier og muligheder når der kigges på internet leverandører. Når du spørger en leverandør fortæller han dig hvad han har på hylden han mener kan løse opgaven. Men er det også den rigtige løsning?

Udover internet, benyttes der også i større og større grad andre WAN teknologier der forbinder netværk mellem store afstande. Det kunne eksempelvis være en afdeling placeret i en anden by, eller i et helt andet land der tilmed også har anden lovgivning.

Med vores mange års erfaring og forståelse for teknikken er vi den perfekte partner til at finde den rigtige løsning.

 

Sikkerhed

Et altoverskyggende emne, ligemeget hvilken løsning man kigger på, er sikkerhed. Det skal tænkes ind som en helhed og ikke bare på hver enkelt løsning. Sikkerhedsniveauet er med at stabilisere netværket, ligesåmeget som det er med til at holde uønskede individer ude.

Det behøver ikke at være et fordyrende led at tænke sikkerhed som en helhed, det handler ligeså meget om at være bevist i sine valg. Den rigtige sparringspartner er helt essentiel i at belyse fordele/ulemper, priser, fra og tilvalg og ikke mindst faldgrubberne.