CloudConnection

Hosted Platform

Med en hosted platform fra Blue IT er det dig, der bestemmer, hvordan din hostingløsning skal se ud. Vi skræddersyr den nemlig altid til dig efter dine ønsker og omskiftelige behov. Vi tilbyder masser af serverplads, hvor dine data og filer altid er i de sikreste hænder. Vi står også gerne for driften af hele virksomhedens IT-setup, hvor vi sørger for optimal IT-sikkerhed, databeskyttelse, stabil drift og support døgnet rundt. Men ønsker du selv at stå for drift, har vi også plads på vores servere til dig.

Office 365

Office 365 er Microsofts cloud platform. I forhold til vores andre løsninger får du med Office 365 den færdige løsning leveret. Du kan trygt og sikkert gemme dine data i skyen, arbejde fra flere forskellige platforme og have adgang til det hele på ét sted. Med andre ord: Brugervenlighed, kommunikation og sikkerhed er helt i top med Office 365. Og alligevel er det også en fleksibel løsning, idet at de dyre licenser og tunge startgebyrer er sløjfet til fordel for månedlig betaling, der gør det hele mere overskueligt. Du skal heller ikke tænke på at bøvle med opdateringer til din Office pakke, da Office 365 hele tiden sørger for, at du altid arbejder med den nyeste software fra Microsoft.

office365 400x400

Dette får du med Microsoft Office 365

Mobile 410x410

Office 365 med overalt

Alle Office 365s funktioner er altid lige ved hånden, da du både kan arbejde fra tablet, mobil og PC.

cloud black 512x512

Cloud

Office 365 ligger i skyen hos Microsoft. Let tilgængeligt, mens du slipper for store omkostninger.

business

Nem kommunikation

Med i Office 365-pakken får du også Skype for Business, der gør det nemt at kommunikere med omverden udenfor kontorets fire vægge.

computer

Single sign-on

Få nem adgang til kalender, mail, filer og meget mere med det samme log in.

Blue IT er CSP-partnere hos Microsoft. Det betyder, at vi løbende deltager i træning og udvikling af Microsofts programmer. På den måde er vi altid knivskarpe på de nyeste produkter og services fra Microsoft.

CloudBuilding

IT Komplet

Den hele, den fuldkomne og komplette løsning. Intet mindre! Her får du alt, hvad den kan trække, når det kommer til IT-løsninger. Vi skræddersyr dit IT-setup helt ned til mindste detalje, så den altid er i tråd med din forretning. Du får også masser af sikkerhed og backup ved hjælp af vores sikkerhedsgodkendte datacentre og kompetente medarbejdere.
Og skulle det ske, at du mister overblikket over dette monster af en IT-løsning, så sidder vi klar i supporten døgnet rundt for at sikre, du får maksimalt udbytte af denne komplette IT-løsning.

Dette får du med IT Komplet

arkitekt 200x200


Skræddersyet løsning

Vi designer altid en løsning tilpasset din forretning og dine behov.


Service døgnet rundt

Vi ved ikke, hvad almindelig kontortid er, men vi ved, hvad det kræver at drive virksomhed. Tilgængelighed er alt.

datacenter 200x200

Datacenter

Vores datacenter er sikkerhedsgodkendt, og er bygget ud fra strikse regler indenfor IT-sikkerhed. Vi kører også med to-center drift, der sikrer, I nemt kan arbejde videre, hvis uheldet skulle være ude.

CloudBlack

Skyen

Det hele ligger trygt og sikkert i skyen, som er placeret i vores sikre datacentre. Det giver jer masser af sikkerhed og backup.

CloudGraph


Vækster i?

Så er vi altid klar til at justere efter jeres behov. Justér op eller ned, du betaler kun for det, du bruger.

CloudLock


Sikkerhed

Vi arbejder med sikkerhed hele tiden. Vores datacenter ligger i Danmark, og medarbejderne trænes og testes løbende i sikkerhed.

For os er du ikke bare en kunde eller klient i porteføljen. Vi vil være jeres tætte samarbejdspartner i tykt og tyndt. Vi er klar over, at jeres forretning er jeres et og alt. Og regner det på præsten, drypper det på degnen.