Blue IT hosting.

Blue IT hosting løsning tager først og fremmest udgangspunkt i din forretning. Ved hosting hos Blue IT oplever du agilitet, der reageres hurtigt, samtidig med tages der højde for din komplette løsning uden at gå på kompromis med sikkerhed og drift stabilitet.

Hvad er hosting?

Det spørgsmål stiller mange sig selv, og det er ikke uden årsag. Hosting kan godt virke lidt uhåndgribeligt, da det som sådan ikke er noget, man kan tage at føle på.

Med hosting er det muligt at have sin IT-løsning eller dele af denne ved et eksternt datacenter. Der vil i de fleste tilfælde være en internetforbindelse koblet op til dette, hvilket gør det muligt at tilgå eksempelvis et økonomisystem og fil server, hvor som helst og når som helst.

Fordele ved at vælge en hosting udbyder.

Der er fordele forbundet med at have sin severe hostet ved en anden udbyder. Først og fremmest skal du ikke tænke over alt det tekniske, som hvis for eksempel, drift og vedligeholdelse af udstyr, du skal dermed ikke nødvendigvis have en medarbejder til denne opgave, rent teknisk kan du hurtigt justere behov, skal du bruge mere eller mindre power justeres det løbende, dette har også en positiv påvirkning på økonomien.

Vælg en professionel hostingudbyder.

Ved at vælge en professionel hostingudbyder, skal du altså ikke tænke over andet end at drive din forretning og naturligvis have adgang til de IT-løsninger I har behov for uden at bekymre sig mere over det.

Hosting ved Blue IT betyder at du har et professionelt firma i ryggen, der ved hvordan hosting, drift og support skal håndteres.

Hvis du ønsker at høre mere om hosting hos Blue IT er du altid velkommen til at kontakte os.